Ostamme käytetyn laitteesi!
Tuo laitteesi myymälään, saat
erittäin kilpailukykyisen
hyvitysarvion, heti!


Voit kokeilla myös laskuria alempana tällä sivulla
saadaksesi suuntaa antavan hyvitysarvion.
Hyvitys koskee toimivia Maceja, iPadeja,
iPhoneja sekä Apple Watcheja uuden laitteen
hankinnan yhteydessä
. Vuoden 2011 tai
sitä vanhemmista laitteista ei välttämättä
saa hyvitystä. Tector pidättää oikeuden
hyvityshinnan muutoksiin.


katso myymälöiden sijainnit tästä

 
 

Yleisesti
Tector tarjoaa asiakkailleen hyvitystä käytetyistä, toimivista Maceista, iPhoneista ja iPadeista uuden laitteen tai muun ostoksen yhteydessä. Saat myymälässä tarkan hinta-arvion vanhasta laitteestasi. Annamme laitteesta erittäin kilpailukykyisen hyvityshinnan. Mikäli hyväksyt antamamme hyvityshinnan, voit käyttää sen ostoksiin Tectorin liikkeessä heti tai 1 kuukauden sisällä arvonmäärityksestä. Hyvitys on käytettävä kerralla, sitä ei voi vaihtaa rahaksi, eikä se voi ylittää ostettavien uusien tuotteiden arvoa. Alle 18-vuotias yksityishenkilö voi hakea hyvitystä ainoastaan huoltajan kirjallisella suostumuksella. Nämä hyvitysehdot on päivitetty 07.10.2016 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Hyvitykseen oikeuttava laite
Vanhimmat hyvitettävät Apple-tietokonemallit ovat noin 5-6 vuotta vanhoja. Vanhimmat hyvitettävät iPhonet ja iPadit ovat noin 3-4 vuotta vanhoja. Ikärajat voivat olla tuoteryhmien välillä erilaiset. Hintalaskurimme ei anna hyvityshintaa, mikäli tuote on liian vanha. Mikäli laitteesi sen sijaan on alle kuusi kuukautta vanha, tulee alkuperäisestä ostokuitista tai kauppakirjasta esittää kopio. Noudatamme asiassa kuluttajaviranomaisen suositusta.

Alkuperäistarvikkeet ja -pakkaukset
Alkuperäistarvikkeet ja -pakkaus kuuluvat korkeimpaan tarjottuun hyvityshintaan. Ne eivät ole kuitenkaan kaupan ehto vaan niiden puute laskee korkeinta tarjottavaa hyvityshintaa.

Vanhan laitteen ja siitä saatavan hyvityksen arviointi
Laitteesta annettava hyvityshinta määräytyy asiakkaan antamien tietojen ja myymälässä tapahtuvan laitteiston ja ohjelmiston diagnosoinnin perusteella. Mikäli kannettavan Tuotteen akun kapasiteetti on Tectorin suorittaman diagnostiikan mukaan alle 80%, joudutaan akku uusimaan, ja tästä koituva kustannus vähennetään hyvityshinnasta. Tuotteen kuorissa ei saa olla halkeamia tai murtumia. Kovalevyä ja/tai keskusmuisteja lukuunottamatta, ei tuotteessa saa olla kolmannen osapuolen valmistamaa (ei-Apple) akkua, virtalähdettä, latausjohtoa tai muita osia. Virtalähteen tulee olla ehjä eikä latausjohdon suojakuori saa olla vaurioitunut. Virtalähteessä tulee olla pohjoismainen pistokeliitäntä.

Lopputarkastus hyvityksen jälkeen
Jatkokäsittelyssä laite tutkitaan tarkemmin valtuutetun Apple-huoltomme toimesta. Tässä vaiheessa laitteen tiedostot hävitetään turvallisesti tietoturvastandardeja noudattaen. Mikäli laitteessa 14 vuorokauden kuluessa havaitaan asiakkaan ilmoittamista poikkeavia, yllättäviä vikoja tai muita laitteen arvoon olennaisesti vaikuttavia virheitä, on asiakas korvausvelvollinen arvon alenemisesta. Sikäli kun hyvityshinta laitteesta on jo annettu, on Tector oikeutettu perimään arvon aleneman asiakkaalta. Onkin ehdottoman tärkeää, että tarkastat tuotteesi kunnon ennen sen luovutusta ja kuvailet sen rehellisesti. Tällöin vältytään tarpeettomilta hyvityshinnan muutoksilta tai perintätoimenpiteiltä myös huoltoteknikon suorittaman lopputarkastuksen jälkeen. Laite siirtyy Tectorin omaisuudeksi hyvityksen tapahduttua.

Kun Tuote on toimitettu Tectorille tarkastettavaksi, asiakas takaa, että:
1) Tuote on hänen omaisuuttaan ja että se on hankittu laillisesti.
2) Tuote on kokonaisuudessaan maksettu, eikä sitä käytetä lainan vakuutena.
3) Kaikki Asiakkaan antamat tiedot laitteesta, sen kunnosta ja omistuksesta ovat oikeita.

Tector ei vastaa seuraamuksista tai kuluista tilanteissa, joissa Asiakas on rikkonut yllä mainittuja takeita. Nämä ehdot hyväksytään asiakkaan toimesta hyvityksen yhteydessä.

Syötä laitteesi sarjanumero ja katso tämänhetkinen hyvitys-arvio heti!
HUOM! Tämän työkalun antama hyvitysarvio on viitteellinen, sitova arvio tehdään aina myymälässä